Mässor

Kom och träffa oss på mässor och se hur egen etikettproduktion kan utveckla just er verksamhet. Vi erbjuder även andra lösningar som skrivare för tryck direkt på förpackning mm. Ta chansen att delta på livedemos och aktiviteter.

Vi har en stor erfarenhet av att hjälpa så väl små som stora kunder –  välkommen in till oss så berättar vi gärna mer! Boka tid eller kom när det passar, vi finns för er.

Vill ni kunna erbjuda era kunder kundspecifika etiketter, minska lagerkostnader och leveranstider, ”printa on-demand”, effektivisera samt hitta nya affärsmöjligheter? – DÅ har ni kommit rätt!

Hoppas vi ses på någon av våra mässor som vi deltar på eller boka in ett besök i vårt showroom i Helsingborg.

Kontakta oss

Kommande mässor

Empack Stockholm - The future of packaging technology

4 OKTOBER – 5 OKTOBER 2023 KISTAMÄSSAN

Välkomna att träffa oss och se hur ni kan ”äga” er produktion genom att trycka egna etiketter, små eller större upplagor – vi har lösningen. Vi kommer även ha med T3-OPX där ni kan trycka direkt på förpackningar, påsar, kuvert, trä mm.
Ni hittar oss i monter: D18.
Boka gärna in ett möte med oss, kontaktuppgifter hittar ni här – vi kommer vara på plats alla dagar! Hoppas vi ses…

Besök vår digitala monter redan idag: Digital monter Empack 2023

”EMPACK 2023: Den 4 oktober – 5 oktober 2023 samlar vi allt ifrån stora nyckelleverantörer till heta uppstickare för att lansera nyheter, trendspana och göra affärer. Vår målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa nya och befintliga kunder och säkra att du är up-to-date i branschens utveckling. Var med där det händer och gör avtryck för framtiden!”

Mer om mässan hittar ni här:

Tidigare mässor

Scanpack - 4 – 7 oktober 2022

Vad är Scanpack?
”Scanpack ger dig tillgång till förstklassiga förpackningslösningar som maximerar avkastningen över hela värdekedjan. Det är den internationella plattformen som vänder sig till alla som levererar eller använder förpackningslösningar.
Mässan är för dig som är involverad i förpackningens värdekedja, från koncept och design till produktion och logistik. Här samlas 450 utställare och besökare från 55 länder för att diskutera sina senaste projekt, knyta nya kontakter, göra affärer och ta del av de senaste nyheterna inom branschen. 2018 hade Scanpack 17 000 besök.

Vi ser fram emot att träffa er i vår monter A03:18, där vi gärna berättar hur vi har hjälpt andra och om deras erfarenheter av ”in-house” produktion av etiketter. Vår erfarenhet er trygghet!

Nordic Future Food 11-12 maj 2022

– Årets största mötesplats för alla som arbetar inom livsmedelsbranschen på Kistamässan.

Under två intensiva dagar får besökarna ta del av en heltäckande mässa
och en konferens av toppklass med föreläsningar, workshops, kompetensutveckling, nätverkande och mycket mer.

Vi berättar gärna om möjligheterna att trycka dina egna etiketter, när du behöver dem, nya affärsmöjligheter och presenterar intressanta kundcase! Vi kommer även köra ”live-demos” dagligen.

Med oss har vi en av våra populäraste etikettskrivare QL-120X, en ”tabletop” bläckstråle skrivare som är perfekt även för det mindre företaget. Vi kommer även presentera QL-300 som är det första etikettskrivaren som trycker även med vitt! Genom att QL-300 är tonerbaserad ger den även hållbara etiketter som tål UV & kyla/väta.

Sign & Print Scandinavia 5-7 april 2022

– Fackmässan som blivit den självklara mötesplatsen för alla inom sign och print

Techprint erbjuder digitala skrivare och tryckpressar för att kunna trycka etiketter och förpackningar i små och medelstora upplagor on demand. Bland annat erbjuder de reservdelar och förbrukningsmaterial för etikettskrivare, men de har även ett specialtryckeri för produktion av självhäftande etiketter på rulle.

– ”I vår monter träffar besökarna våra experter som kan diskutera hur företag kan utveckla sin verksamhet inom etikett och förpackning” säger Christer Nilsson, kundansvarig på Techprint.
”Bland nyheterna finns Trojan T3OPX, ett digitalt ”overprinting system.

– Vi kör livedemo med vår nya tryckpress T3-OPX där man kan trycka direkt på förpackning.”

Läs gärna artikeln här i sin helhet:  Sign & Print Nyhetsbrev

Packnorth "Digital" 10-12 maj 2021

– Digital mässa för den nordiska förpackningsindustrin

Techprint fick mersmak – nu vänder man sig till förpackningsindustrin”. Helsingborgsbaserade Techprint, som marknadsför och säljer produkter från ledande tillverkare av digitala etikettskrivare deltog på Sign&Print Connect i februari och det gav mersmak. Därför är de nu med som utställare även på Packnorth.”

– ”Vi hade bra med besökare samtliga tre dagar på Sign & Print Connect och det genererade en hel del leads. Det gör att vi nu vill testa konceptet mot förpackningsindustrin”, säger Christer Nilsson på Techprint.

– ”Den här gången kommer vi att ha ett lite annorlunda fokus. På Connect var det lite större printrar som klarar att printa, stansa och laminera. Nu kommer vi att berätta främst om möjligheterna med våra rulle-till-rulle printrar. Fokus kommer att ligga på QL-120, QL- 300 och Trojan T2-C”.

Läs gärna artikeln här i sin helhet via länken:

Sign & Print Connect den 9-11 februari 2021

Den grafiska branschen ska få träffas precis som vanligt – men på ett coronasäkert sätt.

Sign&Print-mässan, 9-11 februari, flyttar över till nätet och blir till Sign&Print Connect.

”– Vi bygger nu en sajt som är en mötesplats. För oss är Sign&Print Connect ett ställe där människor träffar andra människor. Du får också chans att inspireras av föredrag, nya möjligheter och lär dig om ny utrustning och nya material, säger AGI:s publisher Peter Ollén, som är arrangör bakom både mässorna och Connect.”

”– Vi ska använda Sign&Print Connect för att bli gränslösa. För första gången på våra mässor kan vi visa livedemonstrationer av utrustning som står i andra länder och föra samtal hos intressanta tryckerier och skyltmakare på annan geografisk plats.”

Besök vår digitala monter och delta på våra dagliga livedemos – aktuella tider hittar ni på Sign & Print Connect. Välkommen!