VÅR ERFARENHET – ER TRYGGHET

TECHPRINT

Vi är ett ”fullservicehus” som marknadsför och säljer digitala etikettskrivare 4-5 färgs ”rulle till rulle” samt även förpackningstryck från ledande tillverkare. Vi erbjuder även in-line-, laminering- & stanslösningar.

I utbudet till kunderna ingår också all förbrukning, reservdelar, service och support. ”Printshop-vi tillverkar till er” för profilmärkning och laminerade etikettlösningar.

Secure & Safe Techprint AB grundades 1992 i “Sundets pärla” Helsingborg och verkar inom den grafiska industrin med inriktning på etikettskrivare, etiketter, specialmärkning och profilering.

Vi har lösningen för både det lilla och stora företaget inom i princip alla branscher som har behov av etiketter och vill kunna trycka själv.

Träffa oss på mässor eller boka in ett besök i vårt showroom i Helsingborg. Vi träffar er även gärna via ex. Teams.

 

VÅRA YTTERLIGARE AFFÄRSOMRÅDEN

Secure & Safe utvecklar, tillverkar och säljer innovativa identitetsprodukter för permanent stöldskyddsmärkning och inventariemärkning. I vårt utbud ingår även andra stöldförebyggande produkter och inventariesystem, och vi samarbetar med ledande IT-leverantörer för att underlätta dina inköp och leveranser av stöld- och inventariemärkt utrustning. Läs mer på secureandsafe.se

Lippi Profile säljer profilartiklar enligt devisen “en stark profil är en synlig profil. Vare sig det rör sig om en enkel logotype på en skjortärm eller en designad “give away” är målsättningen densamma — en stark företagsprofil.” Kläder, presentartiklar, mat/godis, golfbollar m.m. ingår i sortimentet. Kontakta Lippi Profile på 042-29 99 49.

Integritetspolicy

För Secure & Safe Techprint AB, 556445-5201, med tillhörande affärsområden.

Läs mer här

Vi erbjuder den kompletta etikett lösningen.

Hitta till oss

Secure & Safe Techprint AB

Florettgatan 16
254 67 Helsingborg
042-29 99 40
techprint[a]techprint.se