Skip to main content
Nyheter

Behov av hållbara etiketter i olika form och storlek?

By 2023-02-22maj 11th, 2023No Comments

LF-100 och LF-200 Professionellt komplett efterbehandlingssystem!

Hållbara etiketter? Titta närmare på LF-100 & LF 200.

Med detta efterbehandlingssystem för färdigtryckta etiketter på rulle kan ni stansa ut i praktiskt taget alla former och storlekar – ”rulle till rulle”. Genom att man applicerar ett laminat får man extra hållbar finish som skyddar informationen. Etiketterna får även hög glans.
Se filmen – ”Introducing the LF-100 Label Finishing System

LF-100 är designad för en materialbredd 108-140 mm med maximal skärbredd 122 mm. Medan LF-200 är designad för 108-225 mm materialbredd och en skärbredd på upp till 200 mm.
Båda modellerna erbjuder full flexibilitet och obegränsade variationer för att producera attraktiva och hållbara färdiga etiketter samtidigt som de kompletterar din digitala tryckproduktion.

Trycker ni inte egna etiketter idag? Komplettera med en digital etikettskrivare ”rulle till rulle” som uppfyller de krav som ställs för just er verksamhet. Vi hjälper er gärna att hitta rätt printer, välkommen att kontakta oss!

Läs mer om laminering- och stanslösningen för hållbara etiketter här:  LF-100/200

FAKTA LF-100 & LF-200:

  • Optisk kamera designad för att läsa passmärke för varje etikettlayout, detta innebär optimerad skärhastighet och synkronisering.
  • Ultraljudssensorer säkerställer konsekvent media spårning och hastighet. I syfte att resultera i exakta stansningar/skärningar.
  • Flerkantiga blad förlänger skärlivslängden och minskar utbytesfrekvensen.
  • Innehåller Windows-baserad mjukvara för skärhantering för import av stanslinjer från Adobe Illustrator eller CorelDraw för att säkerställa exakta och repeterbara skärjobb.
Kontakta oss!