Skip to main content
Nyheter

Tryck etiketter som visar vägen till en bättre hälsa

Tryck etiketter som visar vägen till en bättre hälsa! En etikett är inte bara en informationsbärare, idag är den också viktig för marknadsföringen.

Med en etikettskrivare från oss får ni kompetens gällande kunskapen att hitta rätt etikett till rätt produkt på köpet. Tryck etiketter som är transparenta eller på en uppsjö av andra material i olika färger och strukturer. Ett tips är om man idag importerar produkter, så finns även etiketter som är ogenomskinliga sk. BlockOut för att kunna märka om efter de regler som gäller.

När det gäller etiketter till hälsokost och läkemedel har man också andra viktiga regler och krav på information som måste finnas med. Även hållbarheten på tryck, kvalité, hygien och säkerhet finns det regelverk att förhålla sig till.

Information från Läkemedelsverket ⇒ ”Att utforma märkning på förpackning”

Information från Livsmedelsverket ⇒ ”Kosttillskott – att tänka på för företag”

Ni är såklart alltid välkomna att kontakta oss för mer information, prover & livedemos. Ring oss redan idag: 042-29 99 40

Besök gärna vår bransch sida HÄLSOKOST & LÄKEMEDEL där ni hittar mer info om vilka etikettskrivare vi rekommenderar, bloggar & videos.
Kontakta oss!